Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sensei Nikaze undervisar utan slaget med käppen mot axeln, del 7, avslut och sändning


Två vindars sång nynnas av dem som nått mötesplatsen...


begrunda hörnen

begrunda sidorna väl

res dig upp och gå




Bunden vers av Horace
Läst 76 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-08 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace