Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


840.Mörka hörn i din själ.Del.III k.8 ROMAN.

I radien av kon - en kurva.

*SpiiiooOOOoonerar...*
"Ja!",svarade hon,men insåg omedelbart
sitt misstag vred på huvudet som en makak.
*Snurra inte som en kvarn..._JAG_samverkar med dig.*
"Oj!Vem är det...DUuuu...står och STÅÅÅååår...?!"
*LIGGER!*
"Och HUR länge...?"
*Till er irritation...*MIN_NÄRVAAARO_ÄR_
OAVBRUUUUUTEN!*
"Jaaaa...för sådan Avund räcker inte tänder!"
*Dina_JAG_SER är rena och vitta ...tills vidare...*
"Sparar...hur jag kan...från människlig tids bräcklighet...
MEN! för att *Tugga DITT Århundrade* räcker det inte
ens med Titan-stål-tänder."
*Hahaha....Det är kittlande att hålla *NATUREN*
i sina händer. MEN*DESS*pikanta detaljer förstör
allmän syn. DÅ så, kom närmare till saken!*
"Medan jag satt#inne#_påhitt_av_grop_ersatte
avsikter i konstigheter!"
*Var är dina #hörn# då?*
"#DE# är som jäkt-hundar driver Impuls vindstöt
till bilder av prestationer."
*Deras kompression är för tung ... men fördelen ...*
"Ickeeee! Infall begränsar...vyer. "
*På vissa kastas bara en glimt och deras inre
som tunn is på vatten.*
"Antyder DU på...Säkerhet i närsynthet?"
*I intervall av klarhet kan man utvärdera också DET!*
"Besegrad svaghet som målkörning-kan man inte
veta i förväg."
*Förklädnad krånglar sig för mycket...och
Tssss,Lyssna nu!*

***
"Har du aktiverat?"
Inte... än...
"Vad väntar du på?"
En minut...,svarade partnern undvikande och
ville säga något mer,men partnerns grova rop
dämpade hans iver att dela med sig av sina
misstankar. Istället tröstade han sin
irritation med en tanke,
<Åt helvete med honom! Det är osannolikt att två
kan fly. Det räcker att en av oss står på spel.>

"En hel minut!", vrålade partnern,
"Allt kan hända på en halv sekund!
Varken varelse eller insekt bör komma in."

Han sprang till ingången. Fumlande och tryckte.
Berg-klump gled ut ur bergets öppning och närmade
sig sakta hålet mittemot.Lugnad sade han,
"Nå väl #brorsan#,nu ska vi ladda ner det nödvändiga
och sedan må GUD hjälpa oss!"

O! Det väntade jag inte att _du_ vänder dig till HONNOM!

" IllAMÅENDET TVINGAR!", svarade den irreterat
och viftade med handen mot den svarta öppningen.

Väll, om !du! darrar också DÅ! tvungen jag vara en siare!,
viskade den andra hjärtligt.

De intensifierade lampornas ljus och begav sig in i tunnelns djup...

f.f... pr.s...tbc..




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-06 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP