Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstnärsliv


Vägen

Det finns
dom som alltid
väljer samma
motiv

Kanske en
dammig
sommarväg
fylld av
makadam

Som slingrande
drar fram

Och fastän
konstnären själv
tycker sig vara
målmedveten
öppen och fri

Så tycks han ha
fastnat i en fåra

Och väljer alltid
vägen

Som slingrande
drar förbi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-06 08:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kanske en allegori för att vi alla har lätt att fastna i gamla invanda spår?
2021-01-06

  Solstrale VIP
Det kanske är en vapendragare du vägen drar fram hans vapen penseln som formar livets väg?
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP