Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alliteration, redigerad version


Vinter

Växter vilar i vintertid

Snödroppslökarna sover.

Vitt snötäcke skyddar och skyler.



Skyar skingras.

Solen tjusar och skiner.

Växterna väcks varsamt.

Vintertrötta varelser vaknar av värmen.


Saven stiger i syrenbuskens stam.

Sälgen smyckar sig: "Se kissekatter!".

Vintern retirerar och välkomnar våren.


















Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-19 09:11



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Snygga allitterationer.
2021-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP