Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett är ofattbart

Ett är ofattbart
ej fågelns flykt på himlen
eller rymdens djup

ej gränslös kärlek
sekunden efter födseln
och varje hjärtslag

ej Gudsfrågorna
fräknar efter farfarsfar
maskros i asfalt.

Ett är ofattbart:
mitt jag på din bekostnad
jag värd mer än du.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-06 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP