Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening

 

 

hwad lihwet ändå sorgligt är

en resa utan retur

en stund vi lehwa här

det finns ingen kur

 

hwad var Hans mål och mening

att till sin avbild skapa

någon slags förening

efter berömmelse gapa

 

Hans namn ännu lever

bland världens folk känd

Han människan överlever

där är Han erkänd

 

människan är blott en parentes

i det som kallas historia

 hen är blott en syntes

ett helgon utan gloria

 

till syvende och sist

ehwad som kommer på

människan har en brist

hen kommer aldrig förstå 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-06 12:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Whilken whild whers
w & h kors och twhärs
2021-01-08

    Lena Staaf VIP
Bra skrivet! "Människan är bara en parentes". Det borde vi tänka på när vi får för oss att vi har rätt att förstöra planeten.
2021-01-06

  AiA Maria den fria

Vackert!

Tack!

För mig är
Hon som i
Moder Jord
skapar nytt
i flöde
-är livet
evigt


Tack!
2021-01-06

  Cikoria Blå VIP
Humor med allvar i.
2021-01-06

  Solstrale VIP
Du är grym på att få dramatiken att rycka med, säkra rim och historisk stavning, vad mer syftande på utvecklignshistoiran människan tillkortakommande till syvende och sist... Absolut fantastiskt skaldat!
2021-01-06

  överlevaren VIP
Vår tid har en början och ett slut...
2021-01-06

  Marita Ohlquist VIP
En liten tid vi leva här
dagarna komma och gå
vi lär oss efterhand
men allt kan vi inte förstå!

2021-01-06

  BenGust VIP
"människan är blott en parentes"
så sant, så sant
men tror sig ofta '
vara nåt annat
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP