Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN


O mdiskuterat vetande

R edo att alltid finnas tillhands

D et lilla i det stora

E nkelhet som leder till svar

N aturlig väg att lära




Övriga genrer (Aforism) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-06 13:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ordens betydelse i våra liv!
2021-01-06

  Solstrale VIP
Hur bra som helst! Skarpsynt!
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP