Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

december


du är decembermörkret i mig
plockar upp mig för att stanna av
även fast jag inte kan leva
kan inte ens andas när du drar




Fri vers av citronfjäril
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-06 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citronfjäril