Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kittlar

Varje blinkning har ett andetag.
Varje andetag har sin viskning.
Varje viskning du rosa champagne.
Rosa champagne skålar med månskenet.
Månskenet tröstar min ensamhet.
Ensamhet du vingklippta ädelsten.
Ädelsten påminner mig om nyutslagna rosor.
Rosor du strör dess blad på min nakna hud.
Hud av trånande längtan.
Längtan och gyllene havsörn.
Havsörn sveper över sitt imperium.
Imperium av utspridda stjärnor.
Stjärnor porlar i kärleksnatt.
Kärleksnatt bland de vackraste ord.
Ord som smälter som rinnande honung.
Honung ringlar sig som lätt smekning.
Smekning jag sparar i min amulett.
Amulett jag bär i mitt hjärta.
Hjärta av passionerade drömmar.
Drömmar av bladguld.
Bladguld smyckar vår vänskap.
Vänskap rinner under kärlekens bro.
Bro som återförenar oss två.
Två förvildade jaguarer.
Jaguarer finner varandra i natten.
I natten jag blundar.
Blundar och önskar mig din kärlek.
Kärlek röd som mina läppar.
Läppar formar orden: Jag älskar.
Älskar när livet älskar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-06 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP