Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lön ett mervärde vid misskötsel...


NYA FRÄLSET!

Missköta sitt uppdrag givet av regeringen
som Generaldirektör för MSB!
Sparkad som Rikspolischef. Chef för vår
Försäkringskassa. Chef för Migrationsverket.
I samtliga uppdrag uppvisades inkompetens
och bristande omdöme, omplacerades.

Men avtalet med regeringen räddar GD
ekonomiskt i 5 år. Först 2023 avslutas
detta avtal. Ny tjänst på regeringskansliet
som Generaldirektör, uppdrag oklart...
Fattigpensionärerna skulle leva gott på
alla de slantar som utbetalas till avsatta.

Inrikesministern är en skam för landet
tillsammans med sina partikamrater!
Ovärdigt ett arbetarparti!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-06 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje