Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet Nyårsafton, det skakiga året 2020


Osäker avfärd

Nu borde kartan vara ritad
Allt borde vara klart
Jag borde veta hur jag ska gå
och vart

Väskan borde packas,
termosen fyllas full.
Smörgåsar borde bredas
för säkerhets skull.

Men mina skor har inga remmar.
Jag har tappat min kompass.
Ingen av mina knivar
är tillräcklig vass.

Hela rummet är en röra,
kartan är ännu vit
och jag har ingen aning
hur jag ska ta mig Dit.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Soldansare
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-06 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare