Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vers från Nyårsdagen. Lite hoppfullare inför 2021


Det kom lyktor

Det kom lyktor
De kom med bud
om att ljuset finns
och kanske gud

De kom med tröst
De kom med tro
på att över mörka vatten
går en bro

Det kom lyktor
Det kom fler
Snart ser man inte
mörkret mer




Fri vers (Fri form) av Soldansare
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-06 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare