Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inga kvava rum här inte!


Luften jag andas!

Kör med öppet fönster

fastän det är kallt,

men jag parerar med 

element,

syret är viktigt, kallt

å friskt skall det vara!

Men jag längtar också

efter den ljummare våren,

då behövs nog inte elementet!

Att kunna andas utan hinder

är viktigt!

Inga kvava rum här inte!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 139 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-06 20:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Längtar också efter vår.
2021-01-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint skrivet om betydelsen av att kunna andas frisk luft. Precis som du sover jag med öppet fönster. Och en filt extra.
2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att andas in friska
krispiga andetag
men längtar efter våren
gör också jag.
2021-01-08

    Lena Staaf VIP
Målande beskrivning av den friska vinterluften!
2021-01-06

  Sparvögat VIP
Att andas i frihet nog så viktigt...
Men nog lockar vårens ljumma vindar, jag längtar också!
Att öppna ett fönster, som du skriver, och släppa in frisk luft så skönt det är:)
2021-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy