Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar ord

Ringar in
Klipper ut
Skriver ned
Samlar på hög

När de behövs
Slösar jag bort dem
På dig

Strör dem omkring mig
Som
flingsalt som strötts över
chokladmoussen
Likt pricken över iet
En sista toutch.




Fri vers av lilla t
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-06 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t