Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se då detta!

Blanka sidor i alla otydbara böcker.

Vet ni att jag heter Michael?

Jag tål att slita ett hål i verkligheten.

Klangen av svärdet mot vapenskölden ekar i mitt hjärtat.

Om du känner att du behöver en vän, se då i mig.




Fri vers (Fri form) av Michael Folke Alfvén
Läst 245 gånger
Publicerad 2021-01-06 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén