Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snöängel


Snake

1

snake crawling free

in a treee that freely grows

smelling it\'s breath

will keep us on our toes



something to note

a warning if you will

I don\'t have a home

and you should know I can\'t be still



draw blooded tooth

throw it in the flame

laugh and roll eyes

at memories of shame



blood on the trail

a fire in the wood

caught on your face

a smile it tastes good



2

woke by the sun

blinked away the sleep

I could not eat

nor think, nor laugh or weep



went to brush my teeth

clean up and get dressed

then back to bed

to withdraw what I left



my lips are strong

my tounge is bold

my gaze is greed

your skin is gold



my lips are strong

my tounge is bold

my gaze is greed

your skin is gold



3



Flood running wild

in valley hard to find

roaring from sky

a hawk so strong, so blind



nymphs swimming free

say come and catch the tide

come watch us play

then follow us inside



now every night \'fore dawn

everyday at noon

I bring down the sun

I caress the moon



4

solens morgontjut

från vår morgondag

skrattar salvor av

ljus som hugg och slag



jag hänger från din gren

klättrar runt ditt nav

solen stiger snart

torkar ut din sav



jag ligger i en sked

som elden skriker kring

sjunger om min grav

mitt hem, min vigselring


5

Brännskadad hand

en förtvinad arm

håglös dov puls

i förtorkad barm



ett handlöst fall

en förlorad strid

ett hammarslag

mot slapp celluloid



en handbollsstraff

lagd i övertid

ett dagisbarn

i en hjältesvid

6

sol slår din blick

ut över gräs o sten

ännu ett steg

bär dig dina ben



vind mot din hud

som bastuandedräkt

läppar spricker torrt

under näsa pollentäckt



stingslagen puls nu

tyst mellan två slag

av blod nu tjockt i

kropp nu plötsligt svag



och inget regn

faller sen ikväll

nej inget regn

faller sen ikväll




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-07-19 07:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd