Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Krav och begär-kräver ofrihet. Tack!


... ... ... KRAVmärkt KÄRLEK ... ... ...




Se
myten

kärlek
med villkor

är ingen sanning
det är nålsögat att se igenom

offra intet- tillåt omfamna allt
släpp sedan det som ej tjänar dig








Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-07 00:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Mycket bra råd, tack
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria