Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonväkt


I svarta
spegelns glas

En morgons
klara ljusa hopp

Likt solens
rodnad över
bergets topp

Som den nya
dagen
snart blygt
ska väcka opp




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-07 10:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Förhoppningarna inför en ny dag. Känns gott att läsa!
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP