Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenomenalt


Ett nytt sorts
fenomen

Är att åka pulka
över grus och sten

När vintern uteblivit

Eller bara dröjer
och är sen




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-07 11:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rytmiskt och fint rimmat! Och så hör man knastret och skrapet.
2021-01-07

  Kungskobran VIP
Knaster i knaster skrap skrap....
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP