Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppsökande kyrka...


"Street Church"

"Street Church", vore en god tillämpning inom vår
Kyrka. Förnyelse. Ett tapp på ca 1,4 miljarder är hot
mot vårt kulturarv, ungdomar, tappar helt greppet,
betalande medlemmar lämnar, tömmer våra kyrkor.
Lyhördhet, uppsökande, utåtriktad inriktning.

Sedan tidigare troende sätter jag ner foten i frågan,
det duger inte med Bu eller Bä. Visa handlingskraft!
Att Kyrkan skildes från staten var av ondo...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-01-07 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje