Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag blandar och ger


Du var allt jag såg

Saknar ditt ansikte
du är allt jag ser
medan milen
vandrar sin väg
mellan skogar och troll

det är år som går
som faktiskt är mina
din närvaros suckar
är allt jag minns

du var allt jag såg
när vi vandrade vid vatten
stillbilder
tog semester från corona
flyttade hemifrån
till dig trots allt

du var allt jag såg
över havet
vred universum ur led
svindlande
sockervaddsblommor
kolsyrade
gnydde och sved
mitt i magens jord

vit choklad
varje spår av sött
du var allt jag såg










Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-07 15:23



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Så fint on kärlek, känns som lycklig sådan men det är något som hindrar er.
2021-01-08

  SatansSon VIP
man undrar hur hon såg ut. var nog en söt person. har du förresten fått hem ditt ex av antologin än?
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP