Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som fridens bärare

Som skimrande
av guldljus
i tygs vecklingar

rör sig nu
stearinljusets sken
över madonnan

hon som står
så stilla
på fönsterbrädan

som fridens
bärare i
mörka tider

sjunger hon som
alltid ett lugn
i min ursjäl




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-01-07 16:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket vackert!
2021-01-11

  Kajan VIP
Fint; texten men också bilden av madonnan med barnet utstrålar frid.
2021-01-09

  BenGust VIP
madonneuttrycket är ett slags fridens intellekt bestruket med lugnets innerlighet
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP