Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtas varma kind

 

I varje ton som lämnar spår

kan jag höra din ljuva röst

den glittrar vart jag går

sommar, vinter, vår som höst.

 

På årets första morgon

då din kärlek till slut blev min

sjöng en koltrast i vår lund

för mitt hjärtas varma kind.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-07 17:06



Bookmark and Share


  Teija Majava VIP
Så vackert :)
2021-01-08

  helenita VIP
Så fin!
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP