Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET KÄNNS

Det känns
som jag är på fel plats på jorden
bland allakyliga människor
här i norden
Skulle villa vara
vid medelhavets strand
där generationer
tar väl hand om varann

Inte när tiden är inne
knuffas in på ett äldreboende
där ensamheten är tung
och slående
när kropp och själ
av värme är beroende

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-01-07 17:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört..
2021-01-18

  ULJO
En helt annan syn i den delen av världen. Omhändertagande
2021-01-09

  Eva Helene VIP
Precis! Väl formulerat om något som vi är många som känner oro inför.
2021-01-08

  Örjan Noreheim
Tänkvärd. Fint skriven och med omtanke om sig själv och andra.
2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om åldrande i olika länder!
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP