Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kniva

Vass brödsåg
skar kanter
och handleder

Man såg så
många underarmar
på Hultsfredsfestivalen

Vi gränsvakter
mellan dag
och natt

Efter varje
arbetspass
mellan tårarna

Men först när
jag såg dina
blekta ärr

Föll skuggorna




Fri vers av killedbycoffee
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-07 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

killedbycoffee
killedbycoffee