Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se, hon älskar åter




Prosa av Sandra Hjärtedal
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-07 20:21



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! <3
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal