Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snövargens blick av is

Drömmar på avstånd.
Kittlande fjäder av havsvåg.
Ensamheten ser dig.
Livets tukaner endast två andetag bort.
Sneglar på den vackraste profilbild. Din.
Så självklart. Så underbar.
Inte ens det skygga rådjuret anar.
Det prärievargen redan vet.
Det ingen annan så som du.
Gryningsljuset sipprar fram.
Genom ett klippblock av svanar.
Blick av pärlemor.
Allt det andra endast ett karamelliserat lugn.
Palmbladen, de böljande.
För mig med på en resa.
Där vi egentligen inte borde vara.
Men helst i din famn.
Jag ruvar mina sagor du berguvens sagoslott.
Stundtals ett marmoriserat lugn.
De som ändå förstod.
När jag inte gjorde det själv.
Som den stjärna du är.
Jag ser dig.
Och vinden som river i mitt hår.
Flera månsken bort.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP