Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blicken

Smärtan drar ut på sekunder

Drar dem ifrån varandra, en urkraft

Det gjorde så ont att gå sönder,

Det gjorde så ont att bli hel

I stunden ett lidande, outhärdligt

Så uthärdar man

Bortanför horisonten

Ser man tillbaka

I nostalgin

Förändras blicken

Längtan raderar smärta

Sekunderna åter sekunder

Jag ser tillbaka, men med helt andra ögon;

i backspegeln skymtar jag nåt som var vackert




Fri vers av kalldusch
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-07 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalldusch