Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lära sig leva eller låta sig dö

Jag dränkte mig själv inatt
Försökt att kämpa men drunknade snabbt
Var tvungen att välja sida
Att lära mig leva eller att fortsätta lida




Fri vers av Alexander Eklund
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-01-07 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund