Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mening om att känna sig meningslös

Vart jag befinner mig idag får mig att känna mig dum,
Att det här skulle vara min plats i ett oändligt universum




Fri vers av Alexander Eklund
Läst 100 gånger
Publicerad 2021-01-07 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund