Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke på att se framtiden

Sättet du tänker på blir ditt sätt att se
Det tanken kan se det kommer att ske




Fri vers av Alexander Eklund
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-07 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund