Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga portar att forcera, alla övergångar ger klart ljus...


fantasin ger rum

som rymd i dig befolkad

allt ditt är med dig




Bunden vers av Horace
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-10 08:36



Bookmark and Share


  karenina VIP
Orden ger en känsla om påminnelse av styrka till den som läser
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace