Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngd kan vara lätt i sig

Ensamheten vägde för tungt
Ett lätt handtag var en öm punkt




Fri vers av Alexander Eklund
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-01-07 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund