Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avlagda svärd övervunna, när blickar möts, dubbleras ljuset


när du möter mig

som samuraj utan svärd

våga se min blick




Bunden vers av Horace
Läst 133 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-01-11 18:27



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Modet att möta
Kapitulationen
rymmer-ALLT

Tack!
2021-01-13

  Minkki VIP
ett möte som kräver mod av bägge två.
Alltjämt fascineras jag av titlarna Du ger Dina treradingar, som här, det dubblerade ljuset. Fyndigt!
2021-01-11

  Väsensskild
En krigare är alltid en krigare, även utan svärd
2021-01-11

  Väsensskild

2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace