Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gula löv

 

vad kan ett gult löv göra eller bidra 

med ? I hennes ansikte syntes godheten 

min iris dolt i högar som avsides vägar 

låg dunbollar med olika teman 

 

lugnet längst in och ögat som noterade 

attaraxen. Helgen skulle bli en annorlunda 

sådan. Bilderna flimrade till 

 

bilhandlare att kontakta eller en blåtung 

orange spya över vardagen. 

god dag skulle hon velat säga men hon 

visste att hon skulle försöka spela den 

där tapetblomman så försiktigt nyutsprunget 

som att klä sig i sin livs första riktiga roll. Jodå 

skulle hon säga. Det fungerar. Lite si och så

men det fungerar. 

damen har mycket lite att säga så jag säger alla 

försiktiga konsonanter i exakt de rätta brytningarna 

som en urtråkig snygg man i ett försök att aldrig 

irritera. Just så. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-08 00:45



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Hahahaha !
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP