Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En farlig man

 

 

ekot från förr

öppnar tidens dörr

tal från despot

utgör nytt hot

 

människor glömt

det de en gång drömt

vilseledda får

okunskap består

 

blinda för faran

kan bli rena maran

eggade av tal

av man nasal

 

historiens clown återuppstånden

går in för sista ronden

sina gelikar han eldar till kamp

hans namn är Donald Trump

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2021-01-08 09:45



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja de är i våldet på en lögnare... Svårt makabert och hemskt!
2021-01-13

  ULJO
En beskrivning som är helt relevant
2021-01-09

  Bodingen VIP
He's fired!
2021-01-08

    Lena Staaf VIP
Det är riktigt farligt det som sker. Och det är nog inte över än. Han har många som backar upp honom och som är beredda att använda våld.
2021-01-08

  AiA Maria den fria
Tack!

Ett lärorikt drama

Tack!
2021-01-08

  Sparvögat VIP
En mörk tid i historien som till slut är till ända...

2021-01-08

  överlevaren VIP
Han pratar efter sitt förstånd....galet!

2021-01-08

  Marita Ohlquist VIP
En dålig förlorare
av sällan skådat slag
som mot sin vilja
nalkas sin sista arbetsdag!
2021-01-08

  Kungskobran VIP
En epok
slutade med bråk
Som tur är finns det en konstitution
för denna fina nation
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP