Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vildvittra och en vandringsman..


Vid ett vägskäl någonstans..

De möttes vid ett
vägskäl någonstans

Han var på väg
och hon var ur balans

Han gick med fasta steg
mot givet mål

Och hon fäste villigt
sina spår i hans

Som verkade va stadigare
och i balans

De följdes åt på gott och ont
Som livet för de flesta är

Men trots alla olikheter
och besvär

Så började de alltid om igen
Vid varje vägskäl någonstans

En vildvittra
och en vandringsman




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-01-08 09:56



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En relation som tar ny sats om och om igen.
2021-01-08

  Kungskobran VIP
Fantastiskt fint om att aldrig ge upp, det finns alltid möjlighet att försonas.

2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP