Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det vi vill


Wake up

Wake me up, en värld som känns så skör,
tårar nerför kinden många av Corona dör.

Viruset låter oss känna oro,
omtanke för oss, poesin vänskapens bro.

Vaknar, låter mig kroppen känsligt besöka,
ingen feber, gott mod i mitt inre nuet söka.

Wake up, dagen finns här,
se och hör av klokheten lär.

Allvaret låter oss tänka till,
just nu, vad är det jag vill.

Kanske ser vi i svårigheten ny möjlighet,
ny väg, nya möjligheter, vem vet.

Wake up, glöm inte stunden njuta,
le, skratta utan att på avståndet pruta.

Livet en "uppiguppsfärd" där allt kan hända,
svårigheter kan till framgång vända.

JS Örjan




Fri vers av Örjan Noreheim
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 10:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Plötsligt blev livet annorlunda
och vi blev varse vår sårbarhet
rörelsefriheten är begränsad
hur länge är det ingen som vet.

Trots att det känns kallt
och socialt umgänge är fruset
finns det många guldkorn
att hitta i vardagsgruset
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Örjan Noreheim
Örjan Noreheim