Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
erfarenheter


Uppmuntran

Du vinner styrka
mod
och självförtroende
i varje erfarenhet du gör

stanna upp
möt rädslan
ansikte mot ansikte

du klarar även det
du tror
att du inte klarar

begränsningar har jag några
men inte så många
att de ska hämma mig




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-08 11:45



Bookmark and Share


  Stisse
Kloka ord som man behöver påminna sig om varje dag.
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP