Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom, du störde min tillvaro

Du störde mig från första stund.

Du sökte mig,

Du öppnade min stängda dörr,

steg in i mitt liv
så självklart
som att du
trodde
att jag existerade för
din skull.

Som att jag,
Redan innan vi sågs,
inte klarade att leva utan dig

Du dränerade
hela min tillvaro


Ändå viskade jag:

Välkommen!




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-01-08 12:07



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Tackar för inbjudan och stiger in i din uttrycksfulla diktarvärld.
2021-01-08

  Solstrale VIP
Sådant starkt uttryck...
Tolkningsbart och mycket starkt reflekterat! Perfekt!
2021-01-08

  Maria Sundelin VIP
Bravo
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP