Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten i tomheten

Tomheten äter upp sig själv

Gräver stora hål i vårt inre 

Borrar sig genom hudens alla lager

Tränger genom varje cell 

 

Och allt som blir kvar efter den

Är ett ännu större hål i hjärtat

Där känslan av ensamhet

Breder ut sig likt en blöt filt

Som förlorat förmågan att värma

 

Själar skriker ut sin förtvivlan 

En kall vinterkväll utan slut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-14 06:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja tomhetens tomhet du sätter i ljus! Bra skrivet, som en novell, tänker på dramatisk iscensättning i ex en scen i en film... En styrka att du kan skriva så autentiskt! Fantastiskt bra gjort!
2021-01-14

  Nanna X
Samma tanke som i min dikt som publicerades nästan samtidigt! Slutraderna griper tag.

2021-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP