Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rapport bortglömd

Rapporter om bortglömda drömmar

Strömmar in från hela landet

Mänskligheten har slutit sina hjärtan

Och låst in hoppet bakom stenansikten

Ett sätt att överleva besvikelserna

Av allt det som inte kan bli av

Andas försiktighetens låga

Medan tiden står stilla

I väntan på vad




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-11 06:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Drömmar är som knoppar, en del slår ut andra skrumpnar i sina höljen.
2021-01-11

  Solstrale VIP
En dräpande sanning du oss reflekterar med säkerhet och distans... Ja vad väntar vi på?...
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP