Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan kännas otrevligt att skriva när mail kommer...


PÅHOPPAD!

Poet - skriftställare vilket som, men en störning är
det att vända ut och in på sig med författarskapet,
således tycker "Påhopparen " att jag diagnostiseras
enligt nedanstående förolämpande text;

"Narcissistisk personlighetsstörning, förkortat NPD,
är en personlighetsstörning vars kännetecken är över-
driven självhävdelse, bristande självkännedom, över-
driven självkänsla, överskattad självbild, ett stort behov
av att befinna sig i centrum, och brist på empati!(???)"

Skriftställaren med utmärkelser tar sig för sin panna!
55 986 läsare, ödmjukt tackar jag för kommentarer och
applåder och av redaktionen noterade stjärnmärkta verk.
Kanske det är så att "Påhopparen" är frustrerad och ger
uttryck för sitt tillkortakommande här i livet?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 109 gånger
Publicerad 2021-01-08 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje