Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med smekfulla vingar

 

Visst älskar jag

visst känner jag din värme

visst målar jag vår kärlek

med smekfulla vingar.

 

Men det blöder från såren

som aldrig läker sin tid

det andas en oro

i en tom individ.

 

Det skär genom natten

ett tystnadens skrik

det blänker en tanke

från en nyfrusen vik.

 

Ett hopp och en tro

en framtid av ljus

vi lever av längtan

ur ett nyfunnet rus.

 

Vi får aldrig stanna

och blicka tillbaka

nej ljuset ska blända

det vi fått försaka.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP