Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgörande

Det tas val i livet

Dårliga bra överraskade val

dina steg är bestämda

Skorna klapprar i gångarna

Ger tankarna en fin omsorg

Går in i rummet

ser smärtan i ögonens djup

och sorgen

Ett avgörande gör att svek försvinner bort

Tar på händelsen som en osynlig vägg

Klapprande skorna  passerar gångarna vidare

In i nästa rum där allt är stilla

Ger en handfull omsorg

Avgörandet blir att hjälpa fullt ut

Ge tillbaka  allt av omsorg

Ge tillbaka tiden

Stanna kvar......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 16:47



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
att hjälpa varandra är en viktig del av livet
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP