Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksplankan

Balanserar på plankan

Kärleken följer mig

Stegen går i rätt riktning

Kärleksplankan ger kraft

Lyfter dig upp

Fångar dig

Du står tar imot

Jag faller i dina armar ömt

Du skänker mig ro

En planka i livet så viktig

Leder  dig mot mjuka mål

Kärleksplankan  binder oss samman

Får oss att ta steget fullt ut

Hoppar tar sats

Kärleksplankan tar dig till sist till livet.........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 16:55



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärlekens språk ger styrka...
2021-01-08

  alicja lappalainen VIP
kärleken som en länk mellan två själar
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP