Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet fattas i evigheten

Bortom tidens åldrande fångenskap
och gravitationens betungande bojor
svävar jag fritt på fridsamma luftströmmar

Om jag kisar mot solen ser jag hur du cirkulerar i virvlande
böljande former ovan mig

Förenande evighet
Saliga dröm
En blinkning från nu
Oändliga avstånd
Nära men ändå långt bort





Fri vers av Väsensskild
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 20:30



Bookmark and Share


  Horace
fin bild av evig gemenskap
2021-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Väsensskild
Väsensskild