Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en Corona i handen i solskenet...bagatell

 

 

Molnen en tung suck

hänger blygrå över mitt

kära Södermalm

väntar på att leenden

åter ska spricka upp här

 

när Coronan har

lämnat in och Trump avgått

få se de första

blåsipporna slå ut i

full blom och ta en tur med

 

motorcykeln ner

i Europa genom öppna

gränser och möta

glädjen hos alla över

att pandemin är över




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-08 21:55



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Tack för den, så härligt det ska bli :-) Vaccinationstid inbokad!
2021-04-16

  Väsensskild
Igår fick jag vaccin mot covid, kanske vi nu går mot slutet av denna omvälvande tid. Kanske vi kommer uppskatta det enkla mer och ta dem för självklara.
2021-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP