Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggt

Räck mig handen
Snudda fingertopparna
Stäck ut dina pianosträckta fingrar
Likt känselspröt
Vidrör mig



Genom plastbeskyddade
Händer
Vidrör mig


Le med ögonen
Ty munnar är dolda
bakom munskydden
Där bakom
Gnistrar stjärnklara tandrader

Slå dig ned
Vid min sida
Stanna hos mig

Berör mig
Med obeskrivliga anekdoter
Sagor som aldrig lästs
Ny tänkta dikter
Res in i romanens förtrollade värld
Få mig att övervinna
Rädslan




Tryggt.




Fri vers av lilla t
Läst 139 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-01-08 22:56



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så bra och aktuell text
om rädsla och längtan
i spåren av corona!
2021-01-11
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t