Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag som Homer hade kallat ” boooooooring ”



Comme ci comme ca
kubansk cha cha cha
ska livet tack tackaaa
Hakuna matataaa

Låga löner å snabba cash
arresterad för att va ”lite skum”
från festivaler till max 4 pers
orden får missfall ut ur hans munn

Guldkedja

versus

ayurveda

Grabbarna först

Mamacita törst

Massera


Dansa på gatan
för staden som sover
Är la la land
Men dom kollar snett
Och mäter konst med linjal
Mytoman, luffare, sheitan

Deras ord, inte jag
Man dör stilla i sängen
Så jag springer för livet
Har karneval i mitt dna

Maneiro




Fri vers av Madrugador
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-08 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madrugador
Madrugador